Fatih Belediyesi Buz Pisti

FATİH BELEDİYESİ BUZ PİSTİ
  Fatih Belediye Başkanlığına ICEPARK tarafından yapılan buz pisti büyük küçük her kesimden insanın eğlence çıkaracağı buz, Yine bir ICEPARK projesi olan geri dönüşüm bilinci oluşturma amaçlı ücretsiz hizmet sağlıyor. 04.01.2013 tarihinde yapılan açılışta Hockey gösteri maçında “Kırmızı Şeytanlar ve Beyaz Atlılar” kıyasıya yarıştılar gösteri maçını Kırmızı Şeytanlar kazansalarda Fatih Çukurbostan Buz Pistinde çocuklar kazandı.

Açılışta konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, buz pateni pistinin geri dönüşüme büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Amaçlarının, dünya çapında sporcular yetiştirmek olduğunu ifade eden Demir, şöyle devam etti:

.

“Aslında bizim çocukların eğitiminde hedefimiz sadece matematiksel zekalarının gelişmesi değil, bununla birlikte psikolojik, biyolojik ve sosyal yönlerden de kendilerini ifade edebilecekleri mükemmel bireyler olmaları için çalışıyoruz. Silivrikapı’da Büyükşehir Belediyemizin yaptırdığı 2 tane buz pateni pistimiz zaten var. Yılda ortalama 12 bin öğrencimizi getirip orada kaydırıyoruz. Fatih de bu anlamda çok şanslı bir yer. Buz pateniyle ilgili altyapı zaten var. Seviyeyi daha da artıracağız.” diye sözlerini bitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir